Dagens middag:Kalaskassler
Kategori: Recept

(Bild: privat)
Kalaskassler, 4 portioner
8 tunna skivor
4 skivor ananas
2 dl creme fraiche
4 msk chilisås el. ketchup
1 tsk vetemjöl
2 tsk basilika
1. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg kasslerskivorna omlott på ett ugnssäkert fat. Fördela ananasen över.
2. Rör ut vetemjöl och basilika i chilisåsen och blanda ner det i creme fraiche. Bred blandningen över över ananas - och kasslerskivorna.
3. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 minuter tills rätten är genomvarm och har fått lite färg.
Servera med kokt pressad potatis eller basmatiris (vanligt ris går såklart också bra) och en sallad med gurka och majs.
Detta är en favorit hos mig. Den är jätteenkel att göra och passar både till vardags och vid festligare tillfällen
Bloggadress: http://solochmoln.blogg.se/